Thursday, March 19, 2009

SAMBUNGAN KISAH SINETRON INTAN EPISODE 196 YANG BERSIARAN PADA19 MAC 2009, RABU DI ASTRO PRIMA SALURAN 105 PADA JAM 11.00 MALAM


JANGAN LUPA UNTUK TERUS MENONTON SINETRON INTAN BERSAMA-SAMA DENGAN SHINYSTAR SETIAP HARI ISNIN HINGGA JUMAAT JAM 11.00 MALAM DI ASTRO PRIMA


POSTER INTAN DAN RADO - CINTA MEREKA YANG TIDAK PERNAH PUDAR
(Terima kasih dan kredit diberikan kepada sarahdin Channel yang telah meluangkan masanya design dua poster "SINETRON INTAN" ini untuk shinystar)

Sambungan seterusnya kisah sinetron Intan yang bersiaran di Astro Prima pada 19 Mac 2009 jam 11.00 malam dan siaran ulangannya pada hari keesokannya pada jam 4.00 petang - Episode terkini: Sinopsis Intan terkini: Episode 196


Biodata/Profile Dude Harlino: (Terima kasih dan kredit diberikan kepada sarah untuk poster Dude Harlino)

Nama Lahir: Dude Harlino (Nama Dude adalah singkatan dari "Dua Desember" yaitu tanggal kelahirannya - tanggal kelahirannya)

Tarikh Lahir: 2 Desember 1980 (umur 28)
Tempat Lahir: Indonesia, Jakarta
Tahun aktif: sejak 1999 - sekarang

Biodata/Profile pelakon-pelakon (pemain) sinetron Intan
Sambungan kisah sinetron Intan Episode 196:


Gambar-gambar yang diambil dari petikan sinetron Intan Episode 196 Part 1

Rado seperti kurang percaya yang Intan telah mengandung. Wina dan Nadine berasa sangat gembira mendengar berita itu. Rado memberitahu Intan bahawa dia hamil. Intan begitu terharu dan gembira sekali. Rado bertanyakan kepada doktor adakah Intan dapat meneruskan kehamilannya dengan sihat. Doktor menasihati Rado supaya kandungan itu harus digugurkan memandangkan kesihatan Intan yang sangat lemah. Rado serba salah.


Gambar-gambar yang diambil dari petikan sinetron Intan Episode 196 Part 2

Nadine memberitahu suaminya bahawa Intan telah hamil. Rena juga memberitahu Nia, mamanya tentang hal ini dan semua orang tumpang gembira. Nadine menelefon Kasih dan Kasih diberitahu bahawa Nadine akan buat majlis kejutan untuk Intan. Wina dan Nadine sama-sama merahsiakan tentang kejutan untuk Intan. Setibanya Intan di rumah, mereka semua meraikan kegembiraan tentang kehamilan Intan. Tetapi Rado sedih dan cuma berdiam diri kerana dia tahu keadaan Intan yang sangat lemah dan dia tidak sesuai untuk hamil. Romi dapat rasakan yang Rado menyembunyikan dari sesuatu.


Gambar-gambar yang diambil dari petikan sinetron Intan Episode 196 Part 3

Romi curiga bahawa pasti ada sesuatu yang tidak kena pada Rado kerana dia tidak kelihatan gembira tentang kehamilan Intan. Rena memintanya usah difikirkan terlalu banyak kerana mungkin Rado masih belum dapat menerima bahawa Intan telah hamil memandangkan suatu ketika yang lalu doktor telah memberitahu mereka bahawa Intan tidak dapat hamil. Rado serba salah bagaimana untuk menjelaskan perkara yang sebenar kepada Intan. Wina meminta orang untuk mengubah suai kamar untuk bayi yang bakal dilahirkan oleh Intan. Rado berkata masih terlalu awal untuk membuat rancangan seperti itu tetapi Wina berkata itu merupakan cucu pertamanya. Rado meminta mamanya usah terlalu berharap. Rado meminta pekerja memberhentikan ubah suai tersebut dan dia akan tetap membayar mereka. Wina hairan dengan sikap Rado.


Gambar-gambar yang diambil dari petikan sinetron Intan Episode 196 Part 4

Intan terkejut kerana Rado memintanya menggugurkan kandungannya. Intan berasa sedih dan menguncikan dirinya. Rado cuba memujuknya untuk berbicara baik-baik. Intan berasa kecewa dan dia memberitahu Rado keputusannya tetap sama. Wina yang berada di luar kamar mereka hairan dengan sikap mereka berdua. Untuk mengetahui kesudahan episode ini, jangan lupa untuk terus mengikuti video klip yang berikut.


Gambar-gambar yang diambil dari petikan sinetron Intan Episode 196 Part 5


Sambungan kisah sinetron Intan Episode 196 Part 1


Sambungan kisah sinetron Intan Episode 196 Part 2


Sambungan kisah sinetron Intan Episode 196 Part 3


Sambungan kisah sinetron Intan Episode 196 Part 4


Sambungan kisah sinetron Intan Episode 196 Part 5

(Terima kasih dan kredit diberikan kepada Astro Prima Saluran 105, http://www.sinemart.com, RCTI, adhie21: http://sinetron.forumco.com, luv cat: http://mforum.cari.com.my, http://sinetron.forumco.com, http://www.bigonblog.blogspot.com, http://id.wikipedia.org dan semua sumber atas maklumat dan gambar sinetron Intan)

0 comments :

Online Visitors

Thank you for dropping by