Wednesday, October 7, 2009

EPISODE 76 - SAMBUNGAN SINETRON SEKAR PADA 7 OKTOBER 2009 PUKUL 2.00 PETANG DI ASTRO PRIMA SETIAP HARI ISNIN - JUMAAT


Sinetron Sekar mula menemui penonton pada 23 Jun 2009 pukul 2.00 petang dan 11.00 malam setiap hari Isnin hingga Jumaat dan siaran ulangannya pada keesokan hari pada pukul 4.00 petang - Episode 76 dari Isnin hingga Jumaat pukul 2.00 petang dan siaran ulangan pada 11.00 malam

**********************************************************************

Tema Pembukaan Baru Sekar

**********************************************************************


Profile/Biodata pelakon(pemain) sinetron Sekar
**********************************************************************Sambungan sinopsis sinetron Sekar Episode 76 yang telah disiarkan pada 7 Oktober 2009 pada pukul 3.00 petang di Astro Prima:Sinopsis Sekar Episode 76 versi gambar( Gambar-gambar Sekar dan Rimba)

Sekar terharu menerima hadiah daripada Rimba buatannya sendiri. Sewaktu Sekar keluar bersama Rimba, tiba-tiba seorang yang diupah oleh ibu Karina lari ke arah Sekar untuk menikamnya tetapi Rimba yang terkena tikaman tersebut dan cedera parah. Sekar risaukan keadaan Rimba. Syifa menemui Sekar di hospital apabila mendengar khabar tentang Rimba. Syifa kata Rimba sanggup membahayakan nyawanya demi untuk Sekar addalah disebabkan kemungkinan dia sukakan Sekar. Sekar kata tidak mungkin kerana mereka baru berkenalan.

Rendra masih rindukan Sekar hingga dia terpanggil Talia dengan panggilan "Sekar". Talia kata dia tidak akan menyerah kerana dia amat mencintai Rendra. Kisahnya bersambung...

**********************************************************************

Sambungan kisah sinetron Sekar Episode 76 Part 1


Sambungan kisah sinetron Sekar Episode 76 Part 2


Sambungan kisah sinetron Sekar Episode 76 Part 4


Sambungan kisah sinetron Sekar Episode 76 Part 5


Sambungan kisah sinetron Sekar Episode 76 Part 6

**********************************************************************
(Terima kasih dan kredit diberikan kepada Astro Prima, http://www.rcti.tv, Sinemart, http://id.wikipedia.org dan semua pihak atas semua sumber atas maklumat dan gambar sinetron Sekar)

0 comments :

Online Visitors

Thank you for dropping by