Friday, March 20, 2009

SAMBUNGAN KISAH SINETRON INTAN EPISODE 197 YANG BERSIARAN PADA 20 MAC 2009, JUMAAT DI ASTRO PRIMA SALURAN 105 PADA JAM 11.00 MALAM


JANGAN LUPA UNTUK TERUS MENONTON SINETRON INTAN BERSAMA-SAMA DENGAN SHINYSTAR SETIAP HARI ISNIN HINGGA JUMAAT JAM 11.00 MALAM DI ASTRO PRIMA


POSTER INTAN DAN RADO - CINTA MEREKA YANG TIDAK PERNAH PUDAR
(Terima kasih dan kredit diberikan kepada sarahdin Channel yang telah meluangkan masanya design dua poster "SINETRON INTAN" ini untuk shinystar)

Sambungan seterusnya kisah sinetron Intan yang bersiaran di Astro Prima pada 19 Mac 2009 jam 11.00 malam dan siaran ulangannya pada hari keesokannya pada jam 4.00 petang - Episode terkini: Sinopsis Intan terkini: Episode 197


Biodata/Profile Dude Harlino: (Terima kasih dan kredit diberikan kepada sarah untuk poster Dude Harlino)

Nama Lahir: Dude Harlino (Nama Dude adalah singkatan dari "Dua Desember" yaitu tanggal kelahirannya - tanggal kelahirannya)

Tarikh Lahir: 2 Desember 1980 (umur 28)
Tempat Lahir: Indonesia, Jakarta
Tahun aktif: sejak 1999 - sekarang

Biodata/Profile pelakon-pelakon (pemain) sinetron Intan
Sambungan kisah sinetron Intan Episode 197:


Intan berasa amat sedih mengenangkan apa yang dia terpaksa lakukan iaitu menggugurkan kandungannya.. Selama ini dia begitu inginkan seorang anak dan kini apabila dia sudah hamil dia terpaksa menggugurkannya dan tidak dapat mempertahankan kandungannya. Nadine menasihati dan memujuknya. Nadine berkata memang sangat membahayakan kesihatan Intan. Tetapi Intan tidak sanggup untuk melakukannya dan tidak faham kenapa Rado mahu dia berbuat demikian.


Rena memberitahu ibubapanya bahawa sekiranya Intan masih mahu mempertahankan kehamilannya, nyawa Intan akan terancam. Rado menemani Intan yang masih dalam kesedihan. Romi bertanyakan kepada Rena kenapa dia belum tidur dan adakah dia sedang memikirkan tentang Intan. Rena berkata dia memikirkan tentang mereka bahawa sekiranya dia berada dalam situasi Intan bagaimana. Romi berkata dia akan mengambil keputusan seperti apa yang Rado lakukan dan menurut Romi lagi dia amat bersyukur kerana dapat memilih kedua-dua Rena dan bayi mereka. Bersambung... dalam video-video berikut:


Gambar dari petikan sinetron Intan Episode 197 Part 3


Gambar dari petikan sinetron Intan Episode 197 Part 4


Gambar dari petikan sinetron Intan Episode 197 Part 5


Klip video sambungan kisah sinetron Intan Episode 197 Part 1


Klip video sambungan kisah sinetron Intan Episode 197 Part 2


Klip video sambungan kisah sinetron Intan Episode 197 Part 3


Klip video sambungan kisah sinetron Intan Episode 197 Part 4


Klip video sambungan kisah sinetron Intan Episode 197 Part 5


Klip video sambungan kisah sinetron Intan Episode 197 Part 6

(Terima kasih dan kredit diberikan kepada Astro Prima Saluran 105, http://www.sinemart.com, RCTI, adhie21: http://sinetron.forumco.com, luv cat: http://mforum.cari.com.my, http://sinetron.forumco.com, http://www.bigonblog.blogspot.com, http://id.wikipedia.org dan semua sumber atas maklumat dan gambar sinetron Intan)

0 comments :

Online Visitors

Thank you for dropping by