Friday, December 25, 2009

PASANGAN MANAKAH YANG AKAN BERGELAR JUARA? - MALAM SEHATI BERDANSA MUSIM KE-3 MINGGU KEMUNCAK PADA 25/12/09 - DEBARAN SEHATI BERDANSA 3 PADA 27/12/09


PASANGAN SEIN & NANA DAN PASANGAN SAZZY & NASH AKAN BERAKSI DI FINAL MALAM SEHATI BERDANSA MUSIM KETIGA DI PUSAT KONVENSYEN PUTRA JAYA PICC, KUALA LUMPUR: SIAPAKAH AGAKNYA YANG AKAN BERGELAR SEHATI BERDANSA MUSIM KETIGA - 26 DISEMBER 2009 PUKUL 9.00 MALAM

*********************************************************************
Tugasan Minggu Kemuncak untuk pasangan Sazzy & Nash dan Sein & Nana:

Bahang Kemuncak Sehati Berdansa semakin terasa. Persediaan minggu ini semestinya perlu digandakan demi merebut gelaran juara. Seperti biasa, tugasan minggu ini telah diperolehi menerusi Detik Sehati Berdansa yang disiarkan di Astro Ria (saluran 104) sebentar tadi.

Seperti minggu lalu, finalis Sehati Berdansa musim ketiga juga dikehendaki mempersembahkan dua jenis tarian. Tarian Melayu Kontemporari dan Tarian Latin telah dipilih sebagai tema tarian yang bakal dipersembahkan di Kemuncak Sehati Berdansa Sabtu ini.

Bagi tarian Melayu Kontemporari kedua-dua pasangan akan diberi lagu yang sana, tetapi hanya verse di dalam lagu tersebut sahaja yang berbeza. Bagi tugasan kedua, kedua-dua finalis ini akan berentap di atas pentas yang sama, masa yang sama juga lagu yang sama. Hanya kreativiti dan keunikkan persembahan masing-masing membezakan mereka.

Berikut adalah senarai lagu tugasan masing-masing:

Tarian Melayu Kontemporari

SEIN & NANA - KURIK KUNDI (VERSI PERAK)
SAZZY & NAZRIL - KURIK KUNDI (VERSI KELANTAN)

Tarian Latin (Battle)

PASO DOBLE & ARRASANDO

*********************************************************************

Sumber: Terima kasih dan kredit diberikan kepada http://www.astro.com.my, Astro Ria dan semua pihak atas sumber maklumat dan gambar)

0 comments :

Online Visitors

Thank you for dropping by