Tuesday, March 24, 2009

SAMBUNGAN KISAH SINETRON INTAN EPISODE 199 YANG BERSIARAN PADA 24 MAC 2009, SELASA DI ASTRO PRIMA SALURAN 105 PADA JAM 11.00 MALAM


JANGAN LUPA UNTUK TERUS MENONTON SINETRON INTAN BERSAMA-SAMA DENGAN SHINYSTAR SETIAP HARI ISNIN HINGGA JUMAAT JAM 11.00 MALAM DI ASTRO PRIMA


POSTER INTAN DAN RADO - CINTA MEREKA YANG TIDAK PERNAH PUDAR
(Terima kasih dan kredit diberikan kepada sarahdin Channel yang telah meluangkan masanya design dua poster "SINETRON INTAN" ini untuk shinystar)

Sambungan seterusnya kisah sinetron Intan yang bersiaran di Astro Prima pada 23 Mac 2009 jam 11.00 malam dan siaran ulangannya pada hari keesokannya pada jam 4.00 petang - Episode terkini: Sinopsis Intan terkini: Episode 199


Biodata/Profile Dude Harlino: (Terima kasih dan kredit diberikan kepada sarah untuk poster Dude Harlino)

Nama Lahir: Dude Harlino (Nama Dude adalah singkatan dari "Dua Desember" yaitu tanggal kelahirannya - tanggal kelahirannya)

Tarikh Lahir: 2 Desember 1980 (umur 28)
Tempat Lahir: Indonesia, Jakarta
Tahun aktif: sejak 1999 - sekarang

Biodata/Profile pelakon-pelakon (pemain) sinetron Intan
Sinopsis sinetron Intan bersambung dalam Episode 199:

Gambar-gambar dari petikan sambungan sinetron Intan Episode 199

Rado dinasihati doktor supaya Intan menjalankan operasi dengan serta merta. Wina cemas mendengar panggilan telefon dari Rado bahawa Intan mengalami pendarahan. Nadine, Arman dan Wina terus ke hospital. Begitu juga Kasih. Mereka semua khuatirkan keselamatan Intan. Sewaktu di bilik pembedahan, Intan terdengar doktor berkata bahawa anaknya tidak normal. Nadine menuduh semua itu adalah disebabkan oleh Rado. Menurutnya lagi sekiranya dia tidak membenarkan Intan meneruskan kehamilan tersebut, Intan tidak akan seperti itu.
Rado risau dia akan kehilangan Intan.
Intan berjaya diselamatkan. Tetapi bagaimana pula tentang bayinya? Wina bertanyakan tentang keadaan cucunya yang baru dilahirkan. Wina terkejut mendapat tahu bahawa walaupun cucunya sihat, tetapi dia cacat. Wina tidak mahu menerima kenyataan bahawa cucunya cacat. Wina bercadang untuk bertukar bayi yang baru dilahirkan. Dia mengupah seseorang untuk mendapatkan bayi yang baru dilahirkan.

Intan tahu bahawa bayi itu bukan bayinya kerana bayinya cacat. Intan memberitahu Rado bahawa dia terdengar doktor berkata bahawa bayi mereka cacat. Apabila dia ditanya oleh Nadine nama apa yang dia hendak berikan kepada anaknya, Intan berkata pelangi supaya hari-harinya seperti pelangi. Dewa terjumpa bayi Intan di pinggir jalan dan dia hairan ada orang yang sanggup membuang bayi tersebut. Berjayakah Intan dan Rado mendapatkan kembali bayi mereka yang sebenar?


Sambungan kisah sinetron Intan Episode 199 Part 1


Sambungan kisah sinetron Intan Episode 199 Part 2


Sambungan kisah sinetron Intan Episode 199 Part 3


Sambungan kisah sinetron Intan Episode 199 Part 4


Sambungan kisah sinetron Intan Episode 199 Part 5


Sambungan kisah sinetron Intan Episode 199 Part 6

(Terima kasih dan kredit diberikan kepada Astro Prima Saluran 105, http://www.sinemart.com, RCTI, adhie21: http://sinetron.forumco.com, luv cat: http://mforum.cari.com.my, http://sinetron.forumco.com, http://www.bigonblog.blogspot.com, http://id.wikipedia.org dan semua sumber atas maklumat dan gambar sinetron Intan)

0 comments :

Online Visitors

Thank you for dropping by