Tuesday, March 31, 2009

SAMBUNGAN SINOPSIS DRAMA LAGENDA JULIAJULI EPISODE 17 PADA 31 MAC 2009 PADA JAM 4.30 PETANG DI TV3 SETIAP HARI ISNIN - KHAMISJANGAN LUPA UNTUK MENGIKUTI SEBUAH LAGI DRAMA BARU BERJUDUL "JULIA JULI" (Jula Juli Bintang Tiga) MELALUI SLOT LAGENDA DI TV3 MULAI 3 MAC 2009 JAM 4.30 PETANG SETIAP HARI ISNIN - KHAMIS/TV9 SETIAP HARI ISNIN - KHAMIS JAM 8.30 MALAM - EPISODE 17

Barisan pelakon yang membintangi "Julia Juli" adalah:

Misha Omar sebagai Julu
Sayiddah sebagai Jula
Dynaz sebagai Juli
Zed Zaidi
Danny X-Factor
Abby Abadi
Rahim Jailani
Syawal AF5
Aqasha
Imuda
Irene Tan

Sambungan sinopsis Drama Lagenda: Julia Juli Episode 17 pada 31 Mac 2009, Selasa:

Kisah Lagenda Julia Juli Episode 17 menceritakan Julia mendapati Arif tiada di pejabat lalu Julia tanya kepada rakannya kenapa Arif masih belum sampai ke pejabat. Selepas itu Connie berkata sudah menjadi kebiasaan seorang playboy seperti Arif tiada di pejabat.

Dino terus awasi apa yang berlaku pada Julia, Ju dan Sofia. Remy ke rumah Ju menjemputnya. Mereka saling rindukan satu sama lain. Ju membuat panggilan kepada ibu Remy untuk bertanyakan khabarnya. Izwan ingin hantar Sofia balik ke rumah tetapi Sofia tanya kenapa tak ajak dia keluar. Menurut Izwan dia mempunyai hal lain pada hari itu. Sofia kata kalau Izwan nak cepat lebih baik dia balik bersama PM. Lepas itu, Izwan dengan perasaan gembira kata "okay ke"?

Julia ternampak Connie mendapat kesulitan untuk menghidupkan injin keretanya. Connie memberitahu Julia bahawa adiknya terlibat dalam kemalangan jalan raya. Julia menghulurkan bantuan kepada Connie dan berkata dia saja yang hantar Connie ke hospital. Connie amat risaukan keadaan adiknya yang cedera parah. Julia minta Connie berdoa sahaja untuk Adrian agar dia cepat sembuh. Connie amat berterima kasih kepada Julia kerana berada disampingnya sewaktu dia berada dalam kesusahan walaupun selama ini apa yang telah dia lakukan kepada Julia. Ju tidak yakin dengan kebahagiaannya kerana Hani tidak akan membiarkan Remy dan dia hidup bahagia. Ju kata dia cuma dapat pegang pada janji yang diberikan oleh Remy dan Remy yakinkan Ju tentang hal ini.

Julia memberitahu Sofia kenapa dia pulang lewat. Sofia kata dia seorang yang baik. Arif menelefon Julia tetapi Julia enggan menjawab panggilan tersebut. Remy rasa berat hati untuk melepaskan Ju apabila dia hantar dia pulang. Ju dan Remy saling meluahkan perasaan mereka. Connie terus risaukan keadaan adiknya yang masih belum sedar dan masih dalam keadaan koma akibat kemalangan jalan raya. Julia cuba yakinkan Connie bahawa Adrian akan selamat, cuma kena tunggu masanya saja.

Sofia tanya Ju adakah dia dengan Remy serious dengan hubungan mereka. Menurut Ju memanglah serious perhubungan mereka tetapi ayah Remy yang bantah perhubungan mereka. Dino memberi laporan kepada ibubapa Juli bahawa ketiga-tiga puteri mereka berada dalam keadaan yang baik.

Arif tanya Julia adakah dia mempunyai masalah kerana tidak menjawab panggilannya. Julia memberi alasan dia menemani Connie kerana adiknya terlibat dalam kemalangan. Arif meminta Julia jangan layan dia seperti itu. Julia terus memberi alsan di luar ada customer yang sedang menunggunya. Arif membuat temu janji untuk berjumpa dengan Julia. Adakah Julia akan menemui Arif pada malam itu?

Di kayangan, ayah Juli memberitahu isterinya bahawa teman-teman lelaki anak mereka nampak saja baik tetapi semuanya hidung belang. Hani melawat ayah Remy dan mengajaknya makan bersama-sama. Hani merungut kerana selalu tidak dapat berjumpa dengan Remy.Gambar-gambar dari petikan Lagenda Julia Juli Episode 17 - Adakah Adrian akan sedar dari koma dengan sentuhan ajaib Julia?

Julia ingin pergi ke hospital bersama-sama denggan Connie ke hospital untuk melawat Adrian. (mungkinkah Julia cuba mengelakkan daripada bertemu dengan Arif?) Di hospital Julia memperkenalkan dirinya kepada Adrian yang masih koma. Julia menyentuh Adrian. Adakah Adrian akan sedar selepas ini?

(Terima kasih dan kredit diberikan kepada TV3, tv9 dan semua pihak atas sumber maklumat dan gambar)

0 comments :

Online Visitors

Thank you for dropping by